Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
kg_boy
Normal Trader
Normal Trader
avatar

Posts : 34
Equity USD : 407
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Age : 51
Location : penang..sebulan sekali berada di puchong

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Mon May 04, 2009 9:45 pm

Salam...


Selamat datang ke KELAB CSR100.......untuk fxdragon dan baguznet..
Semoga beroleh banyak manafaat sepanjang berada disini........
Sama-sama menambah ilmu dalam bidang Forex ni.
Back to top Go down
View user profile
adif1281
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 1
Thanks : 0
Join date : 2009-05-04

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Mon May 04, 2009 11:02 pm

Salam All

Nama / ID : Adif Ismail / adif1281 / sometimes katsumoto at some forum


Skype/YM ID : adif_ismail


Status Trader : Leisure trader... part-time


Lokasi : Sg Buloh Selangor


Umur : 35


Perkerjaan : Supplier Quality Auditor (Automotive Industry), Shah Alam


Sejak bila kenal FOREX : awal 2007


Teknik di gunapakai semasa Trading : MP2009, Bill Williams, 1min, 5min Scalping


Tempat selalu LEPAK : Rumah


Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Menuntut ilmu-ilmu yg baru


Cara mudah untuk di hubungi : YM/Skype/Email
Back to top Go down
View user profile
baguznet
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 75
Equity USD : 1198
Thanks : 1
Join date : 2009-05-04

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Mon May 04, 2009 11:22 pm

Salam kat pak adif dgn fxdragon
kalo dah pandai mcm kb tu, jgn lak lupa kongsi ilmu dgn aku yg lambat menangkap ni ye Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.csr100.net
abangG
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 91
Equity USD : 1999
Thanks : 2
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Mon May 04, 2009 11:25 pm

Salam .....

Selamat Datang kepada semua new members.....

Selamat berforum.....

Selamat berkongsi ilmu bersama2....

HELLO HELLO HELLO
Back to top Go down
View user profile http://www.studyalongthepip.blogspot.com
baguznet
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 75
Equity USD : 1198
Thanks : 1
Join date : 2009-05-04

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 05, 2009 9:45 am

JGV100 wrote:

Nama / ID : JGV100


Skype/YM ID : JGV_100


Status Trader : Part Time Trader


Lokasi : Bandar Seri Alam (BSA), Masai, Johor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Untuk AHLIi2 KELAB yang berada di JB atau ingin datang ke JB.............bolehlah hubungi saya jika anda perlukan apa2 bantuan atau saja2 nak ngeteh / pekena Nasi Lemak Anggerik. Just PM kat saya ya . TQ



Wasalam. HELLO

Bro, lepak BSA kat jalan apa, rumah nomor berapa? Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.csr100.net
nagaberapi
New Trader
New Trader


Posts : 2
Equity USD : 36
Thanks : 0
Join date : 2009-05-05

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 05, 2009 2:44 pm

salam semua...

apa habaq...
nama : masri
YM : naga_hensem
skype : pipsmaster99
status trader : part time
Lokasi : Tmn Bukit Subang, shah alam
Sejak bila kenal FOREX : awal 2007

harap dapat tunjuk ajar semua Smile bounce
Back to top Go down
View user profile
mrzero
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 1
Thanks : 0
Join date : 2009-05-05
Age : 55
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 05, 2009 4:43 pm

Salam semua

Nama : Zainal

Skype: mrzeroes


Status Trader : FTT


Lokasi : Putrajaya


Umur : Dah hampir separuh abad


Sejak bila kenal FOREX : sekitar 2006


Teknik di gunapakai semasa Trading : kombinasi beberapa indi bg mengenalpasti xtrem
area dgn konsep support& resisten

Tempat trading: SOHO


Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : mempelbagaikan kaedah trading yg
sealiran dgn method semasa

Cara mudah untuk di hubungi : skype dan email
Back to top Go down
View user profile
ajim2002
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 1
Equity USD : 1
Thanks : 0
Join date : 2009-05-05

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 05, 2009 6:35 pm

salam semua...


nama : nazim
YM : ajim2rich
skype : ajim2002
status trader : part time
Lokasi : kulaijaya johor
Sejak bila kenal FOREX : awal 2007

Harap dapat tunjuk ajar dari kawan-kawan semua
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 05, 2009 11:12 pm

baguznet wrote:
JGV100 wrote:

Nama / ID : JGV100


Skype/YM ID : JGV_100


Status Trader : Part Time Trader


Lokasi : Bandar Seri Alam (BSA), Masai, Johor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Untuk AHLIi2 KELAB yang berada di JB atau ingin datang ke JB.............bolehlah hubungi saya jika anda perlukan apa2 bantuan atau saja2 nak ngeteh / pekena Nasi Lemak Anggerik. Just PM kat saya ya . TQ



Wasalam. HELLO

Bro, lepak BSA kat jalan apa, rumah nomor berapa? Smile





BSA biasanya saya lepak kat Warung Nasi Lemak Anggerik -------> tu pun kalau ada geng2 CSR100 nak jumpa atau saja2 nak ngeteh. Kalau bro boring2 bolehlah PM saya ........Jom ke Warung Nasik Lemak Anggerik , bolehlah belanja saya (makanbbq) (minum111)
Back to top Go down
View user profile
raz4forex
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 56
Equity USD : 64
Thanks : 4
Join date : 2009-04-28

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Wed May 06, 2009 2:01 am

Wah..nanti aku balik JB leh lah lepak ngan masta JGV..huhuhuh..BSA jek..bukan jauh pon.. HELLO
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Wed May 06, 2009 2:26 am

WELCOME TO THE CLUB....ALL OF U.....

HELLO

_________________
Back to top Go down
View user profile
blackmambba
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 2
Equity USD : 36
Thanks : 0
Join date : 2009-05-06

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu May 07, 2009 1:57 am

salam

Nama / ID : blackmambba

Skype ID : blackmambba

Status Trader : Part Time Trader
Back to top Go down
View user profile
azali
New Trader
New Trader


Posts : 4
Equity USD : 4
Thanks : 0
Join date : 2009-05-05

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu May 07, 2009 11:34 am

Salam Semua dan selamat berkenalan

Nama / ID : azali

Skype/YM ID : azali27

Status Trader : Part Time Lover... ehh!! Trader

Lokasi : Cheras, Kuala Lumpur

Umur : 30+

Perkerjaan : Designer (Publishing Line)

Sejak bila kenal FOREX : awal 2008

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Belajar ilmu-ilmu baru dan berjaya bersama rakan-rakan seperjuangan dalam forex.

Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email
Back to top Go down
View user profile
baguznet
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 75
Equity USD : 1198
Thanks : 1
Join date : 2009-05-04

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu May 07, 2009 12:16 pm

JGV100 wrote:
baguznet wrote:
JGV100 wrote:

Nama / ID : JGV100


Skype/YM ID : JGV_100


Status Trader : Part Time Trader


Lokasi : Bandar Seri Alam (BSA), Masai, Johor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Untuk AHLIi2 KELAB yang berada di JB atau ingin datang ke JB.............bolehlah hubungi saya jika anda perlukan apa2 bantuan atau saja2 nak ngeteh / pekena Nasi Lemak Anggerik. Just PM kat saya ya . TQ



Wasalam. HELLO

Bro, lepak BSA kat jalan apa, rumah nomor berapa? Smile





BSA biasanya saya lepak kat Warung Nasi Lemak Anggerik -------> tu pun kalau ada geng2 CSR100 nak jumpa atau saja2 nak ngeteh. Kalau bro boring2 bolehlah PM saya ........Jom ke Warung Nasik Lemak Anggerik , bolehlah belanja saya (makanbbq) (minum111)

Insya-Allah bro, bulan 6 nanti akan balik ke kampung. Ada rezeki kita jumpa.
Makcik dgn ada sorang kawan lama pun ada duk sana
Back to top Go down
View user profile http://www.csr100.net
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu May 07, 2009 11:10 pm

baguznet wrote:



Insya-Allah bro, bulan 6 nanti akan balik ke kampung. Ada rezeki kita jumpa.
Makcik dgn ada sorang kawan lama pun ada duk sana





OK Bro noted .............saya sentiasa menunggu kedatangan anda dan geng2 CSR100 yg lain......sila maklumkan lebih awal untuk mengelakkan sembarang kesulitan di pihak anda dan juga saya. PLEASE TQVM COOL
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu May 07, 2009 11:19 pm

blackmambba wrote:
salam

Nama / ID : blackmambba

Skype ID : blackmambba

Status Trader : Part Time Trader




Salam Tuan HELLO



Ringkas benar Sesi Suai Kenal anda Mr. Blackmambba Very Happy



Kalau dapat di tambahkan INFO di mana lokasi dan age tuan..........bagus juga. Saja nak tahu tuan ni orang mana? THINKINGGG



TQVM COOL
Back to top Go down
View user profile
baguznet
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 75
Equity USD : 1198
Thanks : 1
Join date : 2009-05-04

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Fri May 08, 2009 12:07 am

JGV100 wrote:
blackmambba wrote:
salam

Nama / ID : blackmambba

Skype ID : blackmambba

Status Trader : Part Time Trader




Salam Tuan HELLO



Ringkas benar Sesi Suai Kenal anda Mr. Blackmambba Very Happy



Kalau dapat di tambahkan INFO di mana lokasi dan age tuan..........bagus juga. Saja nak tahu tuan ni orang mana? THINKINGGG



TQVM COOL

Keh keh keh...

info tambahan takat yg tahu laa...

Lokasi: Kulim, Kedah

Umoq: lebih kurang ana jugak
Back to top Go down
View user profile http://www.csr100.net
sputra
Power Trader
Power Trader
avatar

Posts : 85
Equity USD : 1996
Thanks : 6
Join date : 2009-04-22
Age : 41
Location : Langkawi

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Fri May 08, 2009 10:37 am

blackmambba wrote:
salam

Nama / ID : blackmambba

Skype ID : blackmambba

Status Trader : Part Time Trader

uich, masta blackmambba.. tak kan tu je detail yang nak share kat member2 lain disini... bagitau la lokasi kat mane ker, umo berapa ker, kerja sektor apa ker?.. mana tau jiran sekampung ker, member sama tempat kerja ker atau ahli keluarga ker.... nanti senang nak cari masta peturun ilmu..

nway.. welkam tu der klub...

gurau jek tu masta, .. jangan marah ek....
lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
miez
New Trader
New Trader


Posts : 2
Equity USD : 2
Thanks : 0
Join date : 2009-05-10
Age : 33
Location : key all..

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Sun May 10, 2009 3:03 pm

salam to all trader out there...Very Happy

Nama / ID : miez
Skype/YM ID : uflyaway
Status Trader : part-time
Lokasi : around kl..
Umur : 25
Perkerjaan : gov..
Sejak bila kenal FOREX : awal 2005
Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : tambah lagi ilmu dari kekawan kt luar sana...:-)

Cara mudah untuk di hubungi : YM/Skype/Email Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ketagihpip
New Trader
New Trader


Posts : 17
Equity USD : 187
Thanks : 0
Join date : 2009-05-11
Location : batu pahat

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Mon May 11, 2009 2:16 am

salam semua...saya nak kenalkan diri gak la....

Skype/YM ID : ketagihpip
Status Trader : part-time
Lokasi : sekitar johor(heheh)
Umur : 31(teruna lg......hehehh jangan marah gurau je heheh


Cara di hubungi : YM/Skype
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 1
Thanks : 0
Join date : 2009-05-05

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Mon May 11, 2009 10:36 am

Nama / ID : Faizal
Skype/YM ID : Faizal_bulat

Status Trader : Part Time Trader

Lokasi : Cyberjaya & Putrajaya

Umur : 25+

Perkerjaan : Technician

Sejak bila kenal FOREX : 2008

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Nak belajar teknik2 yg membolehkan profit.. hehehe
Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Mon May 11, 2009 6:02 pm

faizal_bulat wrote:
Nama / ID : Faizal
Skype/YM ID : Faizal_bulat

Status Trader : Part Time Trader

Lokasi : Cyberjaya & Putrajaya

Umur : 25+

Perkerjaan : Technician

Sejak bila kenal FOREX : 2008

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Nak belajar teknik2 yg membolehkan profit.. hehehe
Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email


salam bro bulat....hehehehee... Very Happy Very Happy kwan den pun ade nme faizal bulat...mne dpt nme bulat tuu...mmg bulat ker ......
afro afro

WELCOME TO THE CLUB BROO....

_________________
Back to top Go down
View user profile
naxz
New Trader
New Trader


Posts : 2
Equity USD : 2
Thanks : 0
Join date : 2009-05-05

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 12, 2009 5:21 pm

Salam Semua dan selamat berkenalan

Nama : naxz

Skype ID : naxz

Status Trader : Full Time

Lokasi : Pasir Gudang

Umur : Dekat2 nk tua dh Razz

Perkerjaan : Freelance IT Support/Programmer

Sejak bila kenal FOREX : 2007

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Semoga kita berjaya dlm perniagaan ini.
Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email
Back to top Go down
View user profile
azmi21
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 6
Equity USD : 108
Thanks : 0
Join date : 2009-05-12
Age : 43
Location : PG.......Kota Tinggi..........Kemaman

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 12, 2009 5:22 pm

salam semua ahli kelab

Nama / ID : azmi21
Skype/YM ID : azmi21
Status Trader : part-time
Lokasi : around JB......PG
Perkerjaan : swasta
Sejak bila kenal FOREX : awal 2006 masih newb


harap semua kekawan disini dapat membantu
Back to top Go down
View user profile
mag8804
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 1
Thanks : 0
Join date : 2009-05-12

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Tue May 12, 2009 6:21 pm

Salam Semua dan selamat berkenalan

Nama : Mag
Skype ID : MAG8804®️²
Status Trader : Part time
Lokasi : kelana Jaya Selangor

Umur : muda setahun dari naxz Laughing

Perkerjaan : standby gilap tayar ketapi ( ATC system specialist ) Wink

Sejak bila kenal FOREX : 2008

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Sesama dapat bantu membantu. Nak belajar.
Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   

Back to top Go down
 
AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Listing on Diri Savi Board
» CSE’s ‘Diri Savi’ Board listing rules changed
» Listing @ Diri Savi Board
» Means By Default Board & Diri Sarvi Board?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Your first category :: RUANG SUAI KENAL-
Jump to: