Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AuthorMessage
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Sat Jun 27, 2009 8:08 pm

wanlan wrote:
c2d wrote:
zerotech wrote:
waahh.. sifu wanlan sudah masuk...
jemput2 sifu duduk mana kerusi yg kosong tuh...
nak belajar dgn sifu teknik AHAL bleh tak??
Kawan nak tumpang belajo sekaki....hehehehhe

HELLO bole je blajar...no prob...pm zerotech kat ne dia blajar tu...heee...
Mekasih wan...nanti kawan pm bro zero APPLAUSE
Back to top Go down
View user profile
xtraez
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 35
Thanks : 0
Join date : 2009-07-08

PostSubject: Salam Perkenalan dari Taiping   Wed Jul 08, 2009 11:25 pm

Nama / ID : xtraez

Skype/YM ID : xtraez

Status Trader : Part Time Trader

Lokasi : Simpang,Taiping,Perak

Umur : 37++

Perkerjaan : Niaga

Sejak bila kenal FOREX : 2008

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Nak belajar teknik2 yg membolehkan profit

Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu Jul 09, 2009 2:04 am

xtraez wrote:
Nama / ID : xtraez

Skype/YM ID : xtraez

Status Trader : Part Time Trader

Lokasi : Simpang,Taiping,Perak

Umur : 37++

Perkerjaan : Niaga

Sejak bila kenal FOREX : 2008

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Nak belajar teknik2 yg membolehkan profit

Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email

selamat datang bro.... Shocked
Back to top Go down
View user profile
wan1abid
New Trader
New Trader


Posts : 2
Equity USD : 70
Thanks : 0
Join date : 2009-07-23

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu Jul 23, 2009 12:54 am

Nama / ID : wan1abid

Skype : azuan

Status Trader : Part Time Trader

Lokasi : Perak

Umur : 30 an

Perkerjaan : Gomen

Sejak bila kenal FOREX : 2006

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Mempelajari teknik CSR100 dgn lebih mendalam dan berkongsi setiap yg terbaik bersama Group CSR100

Cara mudah untuk di hubungi : Skype / Email
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu Jul 23, 2009 2:24 am

Selamat Datang Bro Wannabid

Mcm kenal je nick nie... Laughing

kissss

_________________
Forex4you
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
syarqawy
New Trader
New Trader


Posts : 10
Equity USD : 316
Thanks : 0
Join date : 2009-07-22

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu Jul 23, 2009 2:30 pm

Nama / ID : syarqawy


Skype/YM ID : syarqawy


Status Trader : Part Time Trader (byk main acc demo jer wat mase nih)


Lokasi : seremban, negeri sembilan


Umur : 24thn


Perkerjaan : assembler kilang


Sejak bila kenal FOREX : 2008


Teknik di gunapakai semasa Trading : lebig kepad indi,ade gak gune EA je...


Tempat selalu LEPAK : area seremban aja


Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : harap dgn penubuhan kelab ni akan lebih ramai traders yg berjaya mggunakn teknik yang di ajarkan


Cara mudah untuk di hubungi : Skype / PM / Email
Back to top Go down
View user profile
wan1abid
New Trader
New Trader


Posts : 2
Equity USD : 70
Thanks : 0
Join date : 2009-07-23

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Thu Jul 23, 2009 11:56 pm

Admin wrote:
Selamat Datang Bro Wannabid

Mcm kenal je nick nie... Laughing

kissss

Salam tuan admin....yer memang pernah dengar sebelum ni nama aku ni ....hehehehhehehe...dah lama tak join sampai password yg mula2 daftar pun dah lupa...tu yg daftar sekali lagi tu....huhuhuhuhuhuhuhuu....yg penting CSR100 memang kaw2 nye popit...Selamat bertemu kembali sahabat2 semua....rasenya dah tertinggal banyak ni.....
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Fri Jul 24, 2009 12:46 am

wan1abid wrote:
Admin wrote:
Selamat Datang Bro Wannabid

Mcm kenal je nick nie... Laughing

kissss

Salam tuan admin....yer memang pernah dengar sebelum ni nama aku ni ....hehehehhehehe...dah lama tak join sampai password yg mula2 daftar pun dah lupa...tu yg daftar sekali lagi tu....huhuhuhuhuhuhuhuu....yg penting CSR100 memang kaw2 nye popit...Selamat bertemu kembali sahabat2 semua....rasenya dah tertinggal banyak ni.....

masih belumterlambant lagi bro.. perjalanan baruu bermula nih..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Fri Jul 24, 2009 1:06 am

salam seme..selamat datang...
Back to top Go down
View user profile
income2020
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 35
Thanks : 0
Join date : 2010-06-12

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Sat Jun 12, 2010 1:13 am

salam semua, selamat berkenalan, saya baru nak mengkaji teknik CSR100 ni, nampak cam menarik, sajer nak tambahkan teknik
Back to top Go down
View user profile
wrnasutera
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 35
Thanks : 0
Join date : 2010-10-09

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Sat Oct 09, 2010 10:55 am

Salam,
Just joint the club.
The group address look expired and move to new home. Which one the new addrees? Surprised
Back to top Go down
View user profile
jusman74
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 35
Thanks : 0
Join date : 2011-01-05

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Wed Jan 05, 2011 11:23 am

Assalamualaikum...

Nama / ID : jusman74

Skype/YM ID : jusman74

Status Trader : Part Time Trader

Lokasi : Puteri wangsa johor

Umur : 30an

Perkerjaan : swasta

Sejak bila kenal FOREX : june 2010

Teknik di gunapakai semasa Trading : Pure CSR100 / Naked Trading

Tempat selalu LEPAK : Rumah & mamak setia indah johor

Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Melihat KELAB berjaya mencapai MISI & VISI nya.

Cara mudah untuk di hubungi : Skype / PM / Email

Back to top Go down
View user profile
galahpanjang
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 35
Thanks : 0
Join date : 2011-04-23
Location : Klang,Selangor

PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   Sat Apr 23, 2011 9:11 pm

Salam Masta Sifu JGV100 , Sifu2 CSR100 Dan kepada semua sifu dalam forum ni.

Nama / ID : galahpanjang


Skype/YM ID : onebillion336


Status Trader : Part Time Trader


Lokasi : Klang,Selangor


Umur : awal 30-an

Perkerjaan : Factory Supervisor

Sejak bila kenal FOREX : Pertengahan 2008


Teknik di gunapakai semasa Trading : Kolachi Method/ Sedang mempraktikkan Teknik Pure CSR100.


Tempat selalu LEPAK : Khalifah Restoran Sek. 7,Shah Alam.


Apa yang anda harapkan dari KELAB CSR100 : Dapatkan Profit Yg Maksima Dan Harah K.I.S.S selalu.


Cara mudah untuk di hubungi : Skype /YM/ PM / Email

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI   

Back to top Go down
 
AHLI2 KELAB - JOM PERKENALKAN DIRI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Listing on Diri Savi Board
» CSE’s ‘Diri Savi’ Board listing rules changed
» Listing @ Diri Savi Board
» Means By Default Board & Diri Sarvi Board?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Your first category :: RUANG SUAI KENAL-
Jump to: