Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
mie_amour
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 7
Equity USD : 8
Thanks : 0
Join date : 2009-04-27
Age : 31
Location : port swettenham

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 10:12 pm

Quote :
Kalau berpeluang DATANG ke JB (Cuti2 Malaysia).............jangan lupa PM saya ya........... Nanti saya belanjer Nasik Lomak Anggerik............insyaALLAH tak kompunan punyer COOL

bro..tq laa sgt2..huhu..mmg bro pengasas yg berjiwa rakyat ni..huhu..

_________________
Belajar dan belajar dan terus belajar...Sampai Lebam![/img]
Back to top Go down
View user profile
SambaFX
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 54
Equity USD : 638
Thanks : 7
Join date : 2009-04-21
Age : 45
Location : negeri atas angin

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 10:55 pm

Apa kata di wujudkan satu thread utk rujukan TEKNIK CSR100... mcm thread kita yg kat CG tu


Thread umum utk ilmu CSR100.... selain dr thread khusus utk sesuatu pair


Thread tersebut saya rasa amat sesuai di mulakan oleh sifu sendiri.... yg akan menjadi thread utama dlm rumah ni
apa org kata ' MASTER BEDROOM' ?

THINKINGGG THINKINGGG
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 11:38 pm

SambaFX wrote:
Apa kata di wujudkan satu thread utk rujukan TEKNIK CSR100... mcm thread kita yg kat CG tu


Thread umum utk ilmu CSR100.... selain dr thread khusus utk sesuatu pair


Thread tersebut saya rasa amat sesuai di mulakan oleh sifu sendiri.... yg akan menjadi thread utama dlm rumah ni
apa org kata ' MASTER BEDROOM' ?

THINKINGGG THINKINGGG





Memang dah ada dalam perancangan saya, Cikgu Samba COOL




Hanya menunggu MASA yang sesuai --------> cadangan awal saya adalah apabila KEAHLIAN KELAB mencapai sasaran 100 AHLI . Rasionalnya adalah untuk memberi peluang semua AHLI2 mempelajari teknik ini dari mula lagi dan tiada yang ketinggalan BAS. Buat sementara waktu .........sila rujuk ke thread di CG untuk proses pembelajaran dan ulangkaji. Sila lawati RUANG PEMBELAJARAN TEKNIK CSR100 di section KELAB CSR100 dari masa ke semasa untuk mendapatkan INFO TERKINI bilakah ianya akan di MULAkan PLEASE



Harap dapat bersabar ya Very Happy bounce bounce bounce Very Happy
Back to top Go down
View user profile
SambaFX
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 54
Equity USD : 638
Thanks : 7
Join date : 2009-04-21
Age : 45
Location : negeri atas angin

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 11:51 pm

JGV100 wrote:
SambaFX wrote:
Apa kata di wujudkan satu thread utk rujukan TEKNIK CSR100... mcm thread kita yg kat CG tu


Thread umum utk ilmu CSR100.... selain dr thread khusus utk sesuatu pair


Thread tersebut saya rasa amat sesuai di mulakan oleh sifu sendiri.... yg akan menjadi thread utama dlm rumah ni
apa org kata ' MASTER BEDROOM' ?

THINKINGGG THINKINGGG





Memang dah ada dalam perancangan saya, Cikgu Samba COOL




Hanya menunggu MASA yang sesuai --------> cadangan awal saya adalah apabila KEAHLIAN KELAB mencapai sasaran 100 AHLI . Rasionalnya adalah untuk memberi peluang semua AHLI2 mempelajari teknik ini dari mula lagi dan tiada yang ketinggalan BAS. Buat sementara waktu .........sila rujuk ke thread di CG untuk proses pembelajaran dan ulangkaji. Sila lawati RUANG PEMBELAJARAN TEKNIK CSR100 di section KELAB CSR100 dari masa ke semasa untuk mendapatkan INFO TERKINI bilakah ianya akan di MULAkan PLEASE



Harap dapat bersabar ya Very Happy bounce bounce bounce Very Happy


Wokeh sifu.... noted Very Happy Very Happy

sifu mmg COOL COOL
Back to top Go down
View user profile
gym_midas
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 61
Equity USD : 606
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21
Location : BATU PAHAT

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 04, 2009 11:55 am

wah camni kene buat kempen besar2an untuk mencukupkan 100 orang keahlian ni...... THINKINGGG

_________________
to break a prison in me
Back to top Go down
View user profile http://gymmidas.blogspot.com/
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 04, 2009 10:14 pm

gym_midas wrote:
wah camni kene buat kempen besar2an untuk mencukupkan 100 orang keahlian ni...... THINKINGGG




Saya syorkan kempen "AHLI cari AHLI" COOL COOL COOL





Setakat ni AHLI KELAB CSR100 (berdaftar/tak berdaftar) ada dalam 74 Orang APPLAUSE




Statistics
We have 74 registered users
The newest registered user is fxdragon





Kalau setiap geng CSR100 membawa seorang kawan/rakan kerja/saudara/kenalan JOIN KELAB ---------> Rasanya tiada masaalah untuk mencukupkan quota 100 AHLI BERDAFTAR , INSYALLAH. HELLO



Lagi cepat lagi bagus.......bolehlah thread "TEKNIK CSR100 - TRADE WITH THE TREND" di mulakan dengan kadar segera. Very Happy bounce bounce bounce Very Happy
Back to top Go down
View user profile
kg_boy
Normal Trader
Normal Trader
avatar

Posts : 34
Equity USD : 407
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Age : 51
Location : penang..sebulan sekali berada di puchong

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 04, 2009 10:22 pm

Salam...

Bisa di atur Big Boss...
Rasanya dah 3 org kawan2 saya join kita..
saya kan terus berkempen...
masalah nyer ramai yg x on skype lak...
sebelum ni kempen..tapi kurang berkesan sbb kita x der 'villa sendiri'..
Tungguuuu...
Back to top Go down
View user profile
gym_midas
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 61
Equity USD : 606
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21
Location : BATU PAHAT

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 04, 2009 10:37 pm

kg_boy wrote:
Salam...

Bisa di atur Big Boss...
Rasanya dah 3 org kawan2 saya join kita..
saya kan terus berkempen...
masalah nyer ramai yg x on skype lak...
sebelum ni kempen..tapi kurang berkesan sbb kita x der 'villa sendiri'..
Tungguuuu...


merdekarama nya team ni.............. APPLAUSE

_________________
to break a prison in me
Back to top Go down
View user profile http://gymmidas.blogspot.com/
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 04, 2009 10:42 pm

kg_boy wrote:
Salam...

Bisa di atur Big Boss...
Rasanya dah 3 org kawan2 saya join kita..
saya kan terus berkempen...
masalah nyer ramai yg x on skype lak...
sebelum ni kempen..tapi kurang berkesan sbb kita x der 'villa sendiri'..
Tungguuuu...





Canteklah kg_boy COOL COOL COOL




Kalau dapat bawak "sekampung" JOIN lagi bagus ........ daya usaha & inisiative anda saya ucapkan ribuaan Terima Kasih APPLAUSE
Back to top Go down
View user profile
kg_boy
Normal Trader
Normal Trader
avatar

Posts : 34
Equity USD : 407
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Age : 51
Location : penang..sebulan sekali berada di puchong

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 04, 2009 11:02 pm

Quote :



merdekarama nya team ni.............. APPLAUSE

Bukan boss....
team personal..hehehe...
kawan2 dari berbagai grup....
Back to top Go down
View user profile
kg_boy
Normal Trader
Normal Trader
avatar

Posts : 34
Equity USD : 407
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Age : 51
Location : penang..sebulan sekali berada di puchong

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 04, 2009 11:05 pm

JGV100 wrote:






Canteklah kg_boy COOL COOL COOL




Kalau dapat bawak "sekampung" JOIN lagi bagus ........ daya usaha & inisiative anda saya ucapkan ribuaan Terima Kasih APPLAUSE


Nak ajak sekampung x der kampung pulak...
apa-apa pun akan diusahakan seramai mungkin....

Kelab Free susah lak org nak join ya...
yang bayar lak senang2 tambah ahli...
Back to top Go down
View user profile
raz4forex
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 56
Equity USD : 64
Thanks : 4
Join date : 2009-04-28

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue May 05, 2009 12:07 pm

Emm..kene wat kempen lak ker..yer lah kan..teknik nie masta JGV ajo pree jek..bukan bebayar pon..tu pon ramai taknak amik peluang..

Bro JGV..kalau yg pree dia org taknak join..dengan lafaz bismillah den nak menawarkan diri den membuat kelas berbayar area KL..hehehe..bleh ker?..

YG pree biasa dia org anggap hampeh..so den tegerak hati nak ngajo teknik nie bebayo..tapi area KL lah..kene minta izin dulu nie..hehehe..nie cadangan den jo..

nampaknye kalau ok..kne balik kampung jawabnye..kene anto pulot kuning n ayam golek (makanbbq) kat bro JGV nie.hehehe..takper..kampung kat kota tinggi,ala BSA tu dolu2 tempat den merayau..hehehe.. maklumler blajo kat POLIJB masai,umah kakak aku pon kat taman rinting..
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Wed May 06, 2009 2:21 am

raz4forex wrote:
Emm..kene wat kempen lak ker..yer lah kan..teknik nie masta JGV ajo pree jek..bukan bebayar pon..tu pon ramai taknak amik peluang..

Bro JGV..kalau yg pree dia org taknak join..dengan lafaz bismillah den nak menawarkan diri den membuat kelas berbayar area KL..hehehe..bleh ker?..

YG pree biasa dia org anggap hampeh..so den tegerak hati nak ngajo teknik nie bebayo..tapi area KL lah..kene minta izin dulu nie..hehehe..nie cadangan den jo..

nampaknye kalau ok..kne balik kampung jawabnye..kene anto pulot kuning n ayam golek (makanbbq) kat bro JGV nie.hehehe..takper..kampung kat kota tinggi,ala BSA tu dolu2 tempat den merayau..hehehe.. maklumler blajo kat POLIJB masai,umah kakak aku pon kat taman rinting..


yker bro... den pun org high castle.... name jer tinggi...tpi tenggelam dek air hujan.... Laughing Laughing
den pun ex pjb...hehehehee.....ade persamaan la kiter...bro kota mane...kota seluyut ker....
skype la den lau senang...ble kenal2lan......

_________________
Back to top Go down
View user profile
raz4forex
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 56
Equity USD : 64
Thanks : 4
Join date : 2009-04-28

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Wed May 06, 2009 12:08 pm

den budak adela...PJB batch berapa?..aku batch V6
Back to top Go down
View user profile
baguznet
Pro Trader
Pro Trader
avatar

Posts : 75
Equity USD : 1198
Thanks : 1
Join date : 2009-05-04

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Wed May 06, 2009 12:40 pm

raz4forex wrote:
den budak adela...PJB batch berapa?..aku batch V6

Geng Adela?
ado konal tak budak namo Mohd Nor Azli b Ali Khan
Back to top Go down
View user profile http://www.csr100.net
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Wed May 06, 2009 8:19 pm

raz4forex wrote:
den budak adela...PJB batch berapa?..aku batch V6

den a.twar.....generasi 2.....kat pjb dlu x tau lak bacth bape...tpi mase tahun 03/04...
cos letrik sijil jerk....ske2..


TAHNIAH

_________________
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Thu May 07, 2009 10:43 pm

raz4forex wrote:
Emm..kene wat kempen lak ker..yer lah kan..teknik nie masta JGV ajo pree jek..bukan bebayar pon..tu pon ramai taknak amik peluang..

Bro JGV..kalau yg pree dia org taknak join..dengan lafaz bismillah den nak menawarkan diri den membuat kelas berbayar area KL..hehehe..bleh ker?..

YG pree biasa dia org anggap hampeh..so den tegerak hati nak ngajo teknik nie bebayo..tapi area KL lah..kene minta izin dulu nie..hehehe..nie cadangan den jo..

nampaknye kalau ok..kne balik kampung jawabnye..kene anto pulot kuning n ayam golek (makanbbq) kat bro JGV nie.hehehe..takper..kampung kat kota tinggi,ala BSA tu dolu2 tempat den merayau..hehehe.. maklumler blajo kat POLIJB masai,umah kakak aku pon kat taman rinting..





Niat dan tujuan saya kongsikan TEKNIK CSR100 adalah untuk membantu Traders2 yang baru maupun lama mempelajari satu TEKNIK MUDAH dan PROFITABLE. Saya cuba memulakan satu BUDAYA baru iaitu BUDAYA PERKONGSIAN ILMU & TRADERS HELPING TRADERS di kalangan Orang Melayu untuk menjadikan kita semua Traders yang BERILMU. BUDAYA ini telah lama di praktikkan oleh "Mat Salleh". Mereka begitu open & sporting dalam perkongsian ILMU FOREX . Mereka juga mempunyai attitude yang murni dalam membantu traders2 mempelajari TEKNIK2 FOREX. Mereka jarang2 sekali mengambil kesempatan keatas Newbies untuk mengaut KEUNTUNGAN. Bagi saya, budaya ini amat kurang di kalangan kita orang Melayu. Smile



Jadik apa yang saya kongsikan sekiranya ia membantu cara Trading dan memberikan Profits kepada anda bolehlah di gunapakai. Sekiranya ianya tidak membantu atau tidak serasi untuk anda, bolehlah di abaikan. ILMU yang anda pelajari dari saya adalah menjadi HAK MILIK anda. Saya ikhlas membantu. Terpulanglah kepada anda untuk berbuat apa sahaja dengan ILMU itu. Saya tiada halangan jika sesiapa pun ingin membuat KELAS BERBAYAR TEKNIK CSR100. Cuma nasihat saya, kenakan bayaran yang berpatutan dan tidak membebankan orang yang nak BELAJAR. Bayaran itu seharusnya setimpal dengan ILMU yang di ajar. Anggaplah Bayaran itu sebagai UPAH penat lelah anda.....dan bukannya mengambil peluang atau kesempatan keatas orang yg nak belajar. Saya ucapkan SELAMAT MAJU JAYA untuk KELAS BERBAYAR anda. TQVM Very Happy bounce bounce Very Happy
Back to top Go down
View user profile
SambaFX
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 54
Equity USD : 638
Thanks : 7
Join date : 2009-04-21
Age : 45
Location : negeri atas angin

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Fri May 08, 2009 12:11 am

JGV100 wrote:
raz4forex wrote:
Emm..kene wat kempen lak ker..yer lah kan..teknik nie masta JGV ajo pree jek..bukan bebayar pon..tu pon ramai taknak amik peluang..

Bro JGV..kalau yg pree dia org taknak join..dengan lafaz bismillah den nak menawarkan diri den membuat kelas berbayar area KL..hehehe..bleh ker?..

YG pree biasa dia org anggap hampeh..so den tegerak hati nak ngajo teknik nie bebayo..tapi area KL lah..kene minta izin dulu nie..hehehe..nie cadangan den jo..

nampaknye kalau ok..kne balik kampung jawabnye..kene anto pulot kuning n ayam golek (makanbbq) kat bro JGV nie.hehehe..takper..kampung kat kota tinggi,ala BSA tu dolu2 tempat den merayau..hehehe.. maklumler blajo kat POLIJB masai,umah kakak aku pon kat taman rinting..





Niat dan tujuan saya kongsikan TEKNIK CSR100 adalah untuk membantu Traders2 yang baru maupun lama mempelajari satu TEKNIK MUDAH dan PROFITABLE. Saya cuba memulakan satu BUDAYA baru iaitu BUDAYA PERKONGSIAN ILMU & TRADERS HELPING TRADERS di kalangan Orang Melayu untuk menjadikan kita semua Traders yang BERILMU. BUDAYA ini telah lama di praktikkan oleh "Mat Salleh". Mereka begitu open & sporting dalam perkongsian ILMU FOREX . Mereka juga mempunyai attitude yang murni dalam membantu traders2 mempelajari TEKNIK2 FOREX. Mereka jarang2 sekali mengambil kesempatan keatas Newbies untuk mengaut KEUNTUNGAN. Bagi saya, budaya ini amat kurang di kalangan kita orang Melayu. Smile



Jadik apa yang saya kongsikan sekiranya ia membantu cara Trading dan memberikan Profits kepada anda bolehlah di gunapakai. Sekiranya ianya tidak membantu atau tidak serasi untuk anda, bolehlah di abaikan. ILMU yang anda pelajari dari saya adalah menjadi HAK MILIK anda. Saya ikhlas membantu. Terpulanglah kepada anda untuk berbuat apa sahaja dengan ILMU itu. Saya tiada halangan jika sesiapa pun ingin membuat KELAS BERBAYAR TEKNIK CSR100. Cuma nasihat saya, kenakan bayaran yang berpatutan dan tidak membebankan orang yang nak BELAJAR. Bayaran itu seharusnya setimpal dengan ILMU yang di ajar. Anggaplah Bayaran itu sebagai UPAH penat lelah anda.....dan bukannya mengambil peluang atau kesempatan keatas orang yg nak belajar. Saya ucapkan SELAMAT MAJU JAYA untuk KELAS BERBAYAR anda. TQVM Very Happy bounce bounce Very Happy




Kalo gitu saya pn nk ngajo gak kat area Kelantan ni..... nk charge RM 3000... boleh ker.... kekekeke rabbit rabbit Basketball





Tak de laaa... melawak jerrr....
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Fri May 08, 2009 1:06 am

SambaFX wrote:





Kalo gitu saya pn nk ngajo gak kat area Kelantan ni..... nk charge RM 3000... boleh ker.... kekekeke rabbit rabbit Basketball





Tak de laaa... melawak jerrr....





Apa murah sangat Cikgu Samba THINKINGGG




Cadangan saya --------> Pound Sterling 3K . Alang2 mandi biar basah Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil



P/s : Gunakan Tagline "MONEY BACK GUARANTEE IF CSR100 NOT SIMPLE & PROFITABLE " KETAWA
Back to top Go down
View user profile
sputra
Power Trader
Power Trader
avatar

Posts : 85
Equity USD : 1996
Thanks : 6
Join date : 2009-04-22
Age : 41
Location : Langkawi

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Fri May 08, 2009 10:31 am

JGV100 wrote:
SambaFX wrote:



Kalo gitu saya pn nk ngajo gak kat area Kelantan ni..... nk charge RM 3000... boleh ker.... kekekeke rabbit rabbit Basketball

Tak de laaa... melawak jerrr....

Apa murah sangat Cikgu Samba THINKINGGG

Cadangan saya --------> Pound Sterling 3K . Alang2 mandi biar basah Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

P/s : Gunakan Tagline "MONEY BACK GUARANTEE IF CSR100 NOT SIMPLE & PROFITABLE " KETAWA

Fuh,, masta Raz ngan masta samba dah nak bwat kelas berbayor.. cayok2..

saya pulak suka buat system barter ngan trader lain.. lebih afdhallllllll....
COOL
Apa-apapun.. gud luk... janji popit...
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sat May 09, 2009 1:08 am

sputra wrote:





Fuh,, masta Raz ngan masta samba dah nak bwat kelas berbayor.. cayok2..

saya pulak suka buat system barter ngan trader lain.. lebih afdhallllllll....
COOL
Apa-apapun.. gud luk... janji popit...




Setuju dengan cara Bro Sputra........satu cara untuk menyuburkan BUDAYA PERKONGSIAN ILMU
COOL COOL COOL



ILMU yang MEMBERI MANAFAAT/FAEDAH jika di kongsikan bersama secara PERCUMA & IKHLAS rasanya akan memberikan ganjaran bukan saja di DUNIA malahan juga di AKHIRAT........mudah2an .....AMIN Very Happy bounce Very Happy

_________________

Back to top Go down
View user profile
SambaFX
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 54
Equity USD : 638
Thanks : 7
Join date : 2009-04-21
Age : 45
Location : negeri atas angin

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sat May 09, 2009 7:57 am

waaaaaaa...... lawo siggy sifu..... hehehehe

APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE



tak de laaa sifu.... saya x layak la nk charge teknik CSR100 kat org.... nk ngajo org secara free pn saya x layak lagi.... apa lagi nk charge. saya tanak burukkan imej TEKNIK CSR100 yg bernilai 3k pound sterling ( RM 20K ) affraid dgn ajaran sesat saya.....hehehehe




Ilmu sifu ni hanyalah utk kegunaan saya sendiri jer....dan juga utk membantu sesaper yang memerlukan. Membantu jer.... bkn mengajo coz lom layak lagi nk ngajo. Tgk lah 10/11 tahun lagi ker....andai masa tu dah expert mungkin boleh di pertimbang utk mengajar.... tu pun kalau ada permintaan lah...hehehehe (a++++)




Bro sputra.... jangan amik serius ok ttg nk charge TEKNIK CSR100..... melawak jerrrrr .... tak terlintas atau terniat sebenarnya dalam hati nk ngajo....usahkan berbayo..... yg free pn saya takleh ngajo..... BELUM LAYAK LAGI Very Happy Very Happy COOL
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 11, 2009 1:43 am

zero nak buat kelas berbayor.. Very Happy Very Happy
sapa nak join??? Shocked
ini teknik yuran dia just 1k pound sterling aja

teknik ni zero nama kan
[b]TEKNIK BAGAIMANA HENDAK MEMANGGIL CIK MARGIN DGN BERKESAN SEKALI..
bukan 100% tapi 500% money back guarenteee KETAWA KETAWA KETAWA
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
abangG
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 91
Equity USD : 1999
Thanks : 2
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 11, 2009 3:26 am

zerotech wrote:
zero nak buat kelas berbayor.. Very Happy Very Happy
sapa nak join??? Shocked
ini teknik yuran dia just 1k pound sterling aja

teknik ni zero nama kan
[b]TEKNIK BAGAIMANA HENDAK MEMANGGIL CIK MARGIN DGN BERKESAN SEKALI..
bukan 100% tapi 500% money back guarenteee KETAWA KETAWA KETAWA

PLEASE PLEASE PLEASE

KETAWA KETAWA KETAWA

_________________
Forex4you


Back to top Go down
View user profile http://www.studyalongthepip.blogspot.com
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon May 11, 2009 6:07 pm

zerotech wrote:
zero nak buat kelas berbayor.. Very Happy Very Happy
sapa nak join??? Shocked
ini teknik yuran dia just 1k pound sterling aja

teknik ni zero nama kan
[b]TEKNIK BAGAIMANA HENDAK MEMANGGIL CIK MARGIN DGN BERKESAN SEKALI..
bukan 100% tapi 500% money back guarenteee KETAWA KETAWA KETAWA

APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE COOL COOL COOL

_________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   

Back to top Go down
 
KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» dow theory eka gana dapu post eke link ekak kata hari ewanna puluwanda??
» Whats going on with new system implimentations?
» keep an eye on ADAMS group
» OK.... Lets start the poll mania
» goda wuna aiyata yanda puluwan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Your first category :: KATA-KATA ALUAN PENGASAS-
Jump to: