Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Thu Apr 23, 2009 2:12 am

Asalamualaikum,



Alhamdulilah, Syukur ke hadarat ALLAH kerana dengan limpah kurnia dan keizinannya maka impian kita semua AHLI2 KELAB CSR100 untuk melihat KELAB CSR100 mempunyai rumah sendiri (website) telah menjadi kenyataan dan dapat di realisasikan. Jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada Bro abangG kerana dengan inisiative, daya usaha, kesungguhan dan semangat beliau, maka lahirlah "CSR100profittraders.4rumer.com - The Home of KELAB CSR100". SYABAS & TAHNIAH.



Tahniah dan pujian juga harus di berikan kepada Tuan Presiden, AHLI2 EXCO dan AHLI2 KELAB CSR100 kerana sentiasa memberi sokongan padu yang berterusan serta memberikan kerjasama yang maksima kepada segala aktiviti dan perancangan KELAB CSR100. Anda semua telah menjadi pemangkin kepada wujudnya WEBSITE ini. Syabas untuk Geng2 CSR100 semua . Anda semua mmgn ROCKS.



Kita semua seharusnya menggunakan kesempatan dan peluang ini untuk menjadikan WEBSITE ini sebagai satu wadah/saluran/medium untuk kita semua AHLI2 KELAB berkongsi ILMU, berkongsi INFORMASI, berkongsi PENGALAMAN, tempat yang paling sesuai untuk bertukar-tukar fikiran, pandangan & idea dalam usaha memantapkan lagi ILMU dan TEKNIK TRADING kita . Semuga impian kita semua untuk BERJAYA dalam TRADING FOREX akan tercapai suatu hari nanti, INSYAALLAH. Budaya tolong menolong ,bantu membantu & kerjasama harus di terapkan dan menjadi asas kepada "KELAB CSR100". Saya yakin dan pasti usaha yang murni ini akan mendapat ganjaran dan balasan suatu hari nanti. Semuga "KELAB CSR100" akan menjadi satu KELAB FOREX online terbaik untuk pedagang2 atau traders di Malaysia khasnya dan di rantau NUSANTARA amnya.



Saya juga mengajak, menjemput dan mengalu-alukan rakan-rakan TRADERS kita di Wilayah NUSANTARA seperti Malaysia, Indonesia , Brunei & Temasek untuk sama-sama menyertai "KELAB CSR100". Kedatangan & kehadiran rakan2 TRADERS dari Wilayah NUSANTARA sudah semestinya akan menjadikan "KELAB CSR100" lebih meriah, lebih glokal dan akan lebih memberikan impak/kesan yang positive dan maksima dalam budaya perkongsian ILMU FOREX. Cuma harapan saya hanya satu, iaitu untuk melihat forummer/ahli2 Kelab semua menjaga tata tertib, adat resam budaya timur dan berhemah ketika berforum. Segala post-post berbentuk provokasi harus di elakkan sama sekali agar keharmonian "KELAB CSR100" terpelihara dan menjadi satu KELAB FOREX alam maya yang aman dan damai. Kita harus bersikap lebih OPEN-MINDED, harus percaya kepada freedom of Speech (kebebasan bersuara) dan keterbukaan untuk menerima apa jua kritikan.



Last but not least, saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Maju Jaya kepada AHLI2 KELAB semua dan semuga "KELAB CSR100" akan dapat bertahan dan kekal lama dalam membantu usaha KELAB mencapai MISI & VISI yang telah di tetapkan. Semuga "KELAB CSR100" juga akan menjadi satu KELAB FOREX alam maya pilihan TRADERS2 di Wilayah NUSANTARA suatu hari nanti, AMIN. Kepada Tuan Admin......"gua respect & caya sama lu"




Sekali lagi SYABAS & TAHNIAH untuk semua. DENGAN ini secara RASMInya saya melancarkan WEBSITE "www.csr100profittraders.4rummer.com - The Home of KELAB CSR100 "



Sekian, Terima Kasih.



Wasalam.



JGV100 ** 23-4-2009 ** JB
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Thu Apr 23, 2009 3:14 am

COOL TAHNIAH APPLAUSE
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Thu Apr 23, 2009 9:53 am

APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH
Back to top Go down
View user profile
Harimau_kumbang
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 8
Equity USD : 42
Thanks : 0
Join date : 2009-04-23
Age : 35

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Thu Apr 23, 2009 7:38 pm

Tahniah pada Ahli2 kelab CSR100.. Harap CSR100 success n trus maju hendaknye.. Amin... TAHNIAH COOL
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Thu Apr 23, 2009 7:43 pm

mmmm.... tak ada acara potong reben sekali ker????
APPLAUSE APPLAUSE COOL COOL
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Fri Apr 24, 2009 12:56 am

zerotech wrote:
mmmm.... tak ada acara potong reben sekali ker????
APPLAUSE APPLAUSE COOL COOL

acara potong memotong...memeang x de...
tpi lau acara mkan nasi lemak anggerik....em....mcm bole kot...
pm masta JGV jerk...bile2 bole..
heheheheee.....
COOL COOL

_________________
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Fri Apr 24, 2009 11:15 pm

ThePorter wrote:
zerotech wrote:
mmmm.... tak ada acara potong reben sekali ker????
APPLAUSE APPLAUSE COOL COOL

acara potong memotong...memeang x de...
tpi lau acara mkan nasi lemak anggerik....em....mcm bole kot...
pm masta JGV jerk...bile2 bole..
heheheheee.....
COOL COOL




Kalau nak buat acara potong memotong OK gak............tapi bukan potong reben lah.............apa kata kita potong KEK.........OK tak? THINKINGGG


Kita buat gathering kat Warung Nasi Lemak Anggerik, Bandar Seri Alam.........sambil potong KEK kita pekena Nasik Lemak..........apamacam geng2 CSR100 di JB? Yang lain2 tu nak JOIN ok gak.....anda semua di jemput HADIR Very Happy


P/s : Saya akan sponsor KEK....TQVM HELLO
Back to top Go down
View user profile
brainn68
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 10
Equity USD : 10
Thanks : 0
Join date : 2009-04-25

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sat Apr 25, 2009 9:34 am

TAHNIAH Bro. aku biasa pegi kat BSA ... best ker nasi lemak kat situ? THINKINGGG
Back to top Go down
View user profile
moyabo
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 1
Thanks : 0
Join date : 2009-04-23

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sat Apr 25, 2009 5:12 pm

Sekalong tahniah saya ucapkan kepada bro jgv dgn ujudnya laman web ini.Sejambak bunga terima kasih kpd bro abg G kerana daya usaha beliau merealisasikannya dan sekuntum bunga terharu kepada sesiapa juga yang terlibat sehingga lahirnya web ini........
Back to top Go down
View user profile
Speedup
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 38
Equity USD : 244
Thanks : 2
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sat Apr 25, 2009 6:25 pm

moyabo wrote:
Sekalong tahniah saya ucapkan kepada bro jgv dgn ujudnya laman web ini.Sejambak bunga terima kasih kpd bro abg G kerana daya usaha beliau merealisasikannya dan sekuntum bunga terharu kepada sesiapa juga yang terlibat sehingga lahirnya web ini........

AKUPUN SUNGGUH TERHARU...... BIGCRY APPLAUSE
Back to top Go down
View user profile
sputra
Power Trader
Power Trader
avatar

Posts : 85
Equity USD : 1996
Thanks : 6
Join date : 2009-04-22
Age : 41
Location : Langkawi

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sat Apr 25, 2009 11:18 pm

Wah!! bangganya aku menjadi pengikut teknik csr ni..

dari teknik menjadi kelab...

dan dari kelab terbinanya pulak website a.k.a rumah csr100... yang sangat exclusive...

Tahniah..tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...
sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny
Back to top Go down
View user profile
nezzar
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 3
Equity USD : 3
Thanks : 0
Join date : 2009-04-25
Location : Skudai, Johor

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sat Apr 25, 2009 11:55 pm

satu proses development yg bagus Very Happy

teknik - kelab - website - ?

tahniah..syabas..congrat..apa lagi e'..suma la.. Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sun Apr 26, 2009 3:43 am

brainn68 wrote:
TAHNIAH Bro. aku biasa pegi kat BSA ... best ker nasi lemak kat situ? THINKINGGG





Nak tahu BEST ke tak .........kenalah datang sendiri ke Warung Nasi Lemak Anggerik , BSA..........ramai geng2 CSR100 ada kat area tu..........TUAN ADMIN pun ada........bolehlah belanja TUAN ADMIN tu..........kesian betul saya tengok.......siang malam kerja keras siapkan & updatekan Website Kelab. COOL
Back to top Go down
View user profile
gym_midas
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 61
Equity USD : 606
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21
Location : BATU PAHAT

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sun Apr 26, 2009 10:35 am

JGV100 wrote:
brainn68 wrote:
TAHNIAH Bro. aku biasa pegi kat BSA ... best ker nasi lemak kat situ? THINKINGGG





Nak tahu BEST ke tak .........kenalah datang sendiri ke Warung Nasi Lemak Anggerik , BSA..........ramai geng2 CSR100 ada kat area tu..........TUAN ADMIN pun ada........bolehlah belanja TUAN ADMIN tu..........kesian betul saya tengok.......siang malam kerja keras siapkan & updatekan Website Kelab. COOL


wah.....SATU PUJIAN UNTUK TUAN ADMIN KITA...........MAKIN BERTAMBAH MANTAP KETERAMPILAN WEB INI.................TAHNIAH......... APPLAUSE COOL TAHNIAH
Back to top Go down
View user profile http://gymmidas.blogspot.com/
onenis
New Trader
New Trader


Posts : 2
Equity USD : 2
Thanks : 0
Join date : 2009-04-25

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Sun Apr 26, 2009 11:44 am

Tahniah Tuan Admin kite..sungguh komited..
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon Apr 27, 2009 7:53 pm

btul laaa......sye pun ksian gak ngan tuan admin....sungguh mulia hatinyer...(kasi up skit...my sifu...)nti lau nak blaja admin kat anggerik..jgan lupakan sye.... Very Happy Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon Apr 27, 2009 8:03 pm

zero kalau bab2 makan free ni ok aje..
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon Apr 27, 2009 8:11 pm

SAMELA NGAN AKU... JANJI MAKAN....
Very Happy Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile
mie_amour
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 7
Equity USD : 8
Thanks : 0
Join date : 2009-04-27
Age : 31
Location : port swettenham

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon Apr 27, 2009 9:33 pm

tak merasalah nasik lomak anggerik..kompunan den..huhuu.. Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon Apr 27, 2009 9:44 pm

mie_amour wrote:
tak merasalah nasik lomak anggerik..kompunan den..huhuu.. Sad Sad



Kalau berpeluang DATANG ke JB (Cuti2 Malaysia).............jangan lupa PM saya ya........... Nanti saya belanjer Nasik Lomak Anggerik............insyaALLAH tak kompunan punyer COOL
Back to top Go down
View user profile
SambaFX
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 54
Equity USD : 638
Thanks : 7
Join date : 2009-04-21
Age : 45
Location : negeri atas angin

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Mon Apr 27, 2009 10:20 pm

Alhamdulillah


Syukur kepadaNya....


Betapa gumbira tak tergambar dgn kata kata


Tahniah kepada BRO JGV atas daya usaha mewujudkan kelab CSR100 sehingga ada rumah sendiri


Tahniah dan terima kasih tak terhingga kepada abangG atas daya usaha membina rumah banglo ni. Cantek banget rumah ni bounce bounce


Bila nak buat kenduri kesyukuran naik rumah baru ni. Sembelih lembu barang dua tiga ekor Very Happy Very Happy Razz Razz
Amik berkat.... hehehehe


Sekali lagi.......TAHNIAH pada semua

APPLAUSE Basketball APPLAUSE TAHNIAH TAHNIAH
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 11:13 am

APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE

_________________
Back to top Go down
View user profile
Speedup
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 38
Equity USD : 244
Thanks : 2
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 11:40 am

SambaFX wrote:
Alhamdulillah


Syukur kepadaNya....


Betapa gumbira tak tergambar dgn kata kata


Tahniah kepada BRO JGV atas daya usaha mewujudkan kelab CSR100 sehingga ada rumah sendiri


Tahniah dan terima kasih tak terhingga kepada abangG atas daya usaha membina rumah banglo ni. Cantek banget rumah ni bounce bounce


Bila nak buat kenduri kesyukuran naik rumah baru ni. Sembelih lembu barang dua tiga ekor Very Happy Very Happy Razz Razz
Amik berkat.... hehehehe


Sekali lagi.......TAHNIAH pada semua

APPLAUSE Basketball APPLAUSE TAHNIAH TAHNIAH

Huhh..... kami semua tunggu Bro Samba Sponser Lembu..... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
kg_boy
Normal Trader
Normal Trader
avatar

Posts : 34
Equity USD : 407
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Age : 51
Location : penang..sebulan sekali berada di puchong

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 11:55 am

Salam...

Alhamdulillah...Syukur kepadaNya....Kerana di beri ruang utk saya menulis disini...

Menjunjung tinggi kata alu-aluan dari BRO JVC..hehehe..macam dewan rakyat pulak..

Tahniah kepada BRO JGV atas daya usaha mewujudkan kelab CSR100 sehingga terpacak di alam maya..
Tahniah dan terima kasih tak terhingga kepada abangG atas daya mendirikan astaka indah ni.
juga untuk semua yang berusaha mengujudkan satu kelainan dalam wadah perjuangan peniagaan Matawang ni...

Semoga kita semua beroleh kerahmatan dan keberkatan dariNYA...Amin..

Sekali lagi.......TAHNIAH untuk semua
Back to top Go down
View user profile
cikman03
New Trader
New Trader
avatar

Posts : 4
Equity USD : 4
Thanks : 0
Join date : 2009-04-28
Age : 44
Location : Bukit Beruntung, Rawang

PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   Tue Apr 28, 2009 2:57 pm

Salam Semua,

Tahniah atas usaha yang murni ini. Semoga usaha ini diberkatiNYA.
Salam persahabatan...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100   

Back to top Go down
 
KATA-KATA ALUAN PENGASAS KELAB CSR100
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» dow theory eka gana dapu post eke link ekak kata hari ewanna puluwanda??
» Whats going on with new system implimentations?
» keep an eye on ADAMS group
» OK.... Lets start the poll mania
» goda wuna aiyata yanda puluwan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Your first category :: KATA-KATA ALUAN PENGASAS-
Jump to: