Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri May 29, 2009 3:49 am

ThePorter wrote:
Tahniah kpade bro zero dan c2d diatas kejayaan team pilihan anda.....termasukla den...ehehheeee....
da lame buat analisis tu bro c2d....siap jmpe eto kat mamak...tye mcm mane team training kat moscow...heheheee....

hahahaa......tgk pada starting MU bersemangat gileww...kena goal eto'o sebijik minit ke sepuloh terus sentap...yg kawan nak ketawa bila tengok geng2 MU kena gentel...anderson sepok bola pon tak kenew....hahahahah....lawok sungguh....panik tahap ape tak tau la kawan.
walau ape pon..kawan mmg terhibur ngan art football barca..mmg skillfull lah....
APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri May 29, 2009 3:51 am

zerotech wrote:
hehehehheee... mana pi penyokong MU nih???
awat diam jer semua???
tu la zero dah habaq dah barca mesti menang nyer.. hari tu zero ada jumpa messi dia tanya nak bagi berapa kat MU ni?? zero cakap 2-0 dah la..
betui dia bagi 2-0.. nasib zero tak suruh 4-0 KETAWA KETAWA KETAWA

macam mana pun ARSENAL tetap di hati ku ini...
hahahah........jangan dicurah minyak ke atas api...........hari ni member2 kawan yg sokong mU seme muka poyo..
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri May 29, 2009 8:19 pm

c2d wrote:
zerotech wrote:
hehehehheee... mana pi penyokong MU nih???
awat diam jer semua???
tu la zero dah habaq dah barca mesti menang nyer.. hari tu zero ada jumpa messi dia tanya nak bagi berapa kat MU ni?? zero cakap 2-0 dah la..
betui dia bagi 2-0.. nasib zero tak suruh 4-0 KETAWA KETAWA KETAWA

macam mana pun ARSENAL tetap di hati ku ini...
hahahah........jangan dicurah minyak ke atas api...........hari ni member2 kawan yg sokong mU seme muka poyo..

semangat kesukanan mesti yg kalah kne terima hakikat...walupun pedih...
klau x suka trima kekalahan..jgan bermain ombak ditepi pantai...hahhaaaa...
kalu smua nak menang..sape yg nak kalah...biase la tuu...ari ni kalah...esok mungkin bole menang klau blajar dari kekealahan...mcm teknik csr gakk....
klau ari ni kne sl...esok lusa mngkin popit ribu riban klau blajar dri ari kne stop loss.....hahahaaa...poneng den...

right right right

_________________
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri May 29, 2009 9:27 pm

ThePorter wrote:


semangat kesukanan mesti yg kalah kne terima hakikat...walupun pedih...
klau x suka trima kekalahan..jgan bermain ombak ditepi pantai...hahhaaaa...
kalu smua nak menang..sape yg nak kalah...biase la tuu...ari ni kalah...esok mungkin bole menang klau blajar dari kekealahan...mcm teknik csr gakk....
klau ari ni kne sl...esok lusa mngkin popit ribu riban klau blajar dri ari kne stop loss.....hahahaaa...poneng den...

right right right
betul tu En.Porter.................lgpun tahun lepas MU dah dpt...takkan tiap2 tahun dia nak kot..? hehehe... Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Sat May 30, 2009 1:55 pm

oleh kerana cerita pasal kemenangan barcelona da pun suram....ape kate lau kiter beralih trend plak...kiter buat reversal laa senang kata...ade siape yg bole bgi pendapat sukan mane nak dimeriahkan dalam topik nii....???
sila laa...jgn segann...

_________________
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Sat May 30, 2009 2:31 pm

bincang tentang perpindahan pemain...?
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Mon Jun 01, 2009 12:31 am

c2d wrote:
bincang tentang perpindahan pemain...?

satu topik perbualan yg mnarik....skang ni smua pgurus dan kelab sibuk jual beli pemain...mcm jual bli saham plak...hehehe...bro c2d...ronaldo ldi ke nak g Real Madrid???
THINKINGGG THINKINGGG

_________________
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Mon Jun 01, 2009 7:54 am

ThePorter wrote:
c2d wrote:
bincang tentang perpindahan pemain...?

satu topik perbualan yg mnarik....skang ni smua pgurus dan kelab sibuk jual beli pemain...mcm jual bli saham plak...hehehe...bro c2d...ronaldo ldi ke nak g Real Madrid???
THINKINGGG THINKINGGG

Hehehehe................kawan pernah terbaca kat paper mengatakan ronaldo telah bersetuju meninggalkan mu untuk berhijjrah ke bernabeau.... selain tu Kaka juga telah dilaporkan akan ke Real...samada rumours atau kenyataan sama2 kita tunggu..
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Tue Jun 02, 2009 12:32 am

bagi zero la.. kelab real ni bagus tapi akan menjadi tak bagus atau mimpi ngeri pada player..
sbbnyer, ramai star yg tak menjadi biler masuk dalam team ni masing2 bergelut utk menonjol kan diri dalam team
aleh aleh duk kat bangku simpanan kene peram dek couch tau2 jer dah jual.. jual plak 2 3 kali ganda harga dorang beli player tu,bisnes.....
Yg nampak ketara biler player england masuk... silap silap boleh bungkus karier dorang,rasanyer mmg player england tak leh ikut cara org spanyol main kot...


ps-offtopic ker zero nih???

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Tue Jun 02, 2009 12:32 pm

zerotech wrote:
bagi zero la.. kelab real ni bagus tapi akan menjadi tak bagus atau mimpi ngeri pada player..
sbbnyer, ramai star yg tak menjadi biler masuk dalam team ni masing2 bergelut utk menonjol kan diri dalam team
aleh aleh duk kat bangku simpanan kene peram dek couch tau2 jer dah jual.. jual plak 2 3 kali ganda harga dorang beli player tu,bisnes.....
Yg nampak ketara biler player england masuk... silap silap boleh bungkus karier dorang,rasanyer mmg player england tak leh ikut cara org spanyol main kot...


ps-offtopic ker zero nih???

selagi berkisar pasal sukan..mmg xoff topix la sifoo.....ade kebenarannya...skang ni real mcm xberminat ttg kemenangan dan title...yg penting mereka nak gah dengan gelaran kelab terkaya la .... kelab paling berpengaruh laa... semangat bola sepak dah hilang...mcm nak glamer je..dikumpul bintang2 dunia...tapi xboleh nak beraksi sbb ramai sangat star..
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Tue Jun 02, 2009 12:39 pm

zerotech wrote:
bagi zero la.. kelab real ni bagus tapi akan menjadi tak bagus atau mimpi ngeri pada player..
sbbnyer, ramai star yg tak menjadi biler masuk dalam team ni masing2 bergelut utk menonjol kan diri dalam team
aleh aleh duk kat bangku simpanan kene peram dek couch tau2 jer dah jual.. jual plak 2 3 kali ganda harga dorang beli player tu,bisnes.....
Yg nampak ketara biler player england masuk... silap silap boleh bungkus karier dorang,rasanyer mmg player england tak leh ikut cara org spanyol main kot...


ps-offtopic ker zero nih???

selagi berkisar pasal sukan..mmg xoff topix la sifoo.....ade kebenarannya...skang ni real mcm xberminat ttg kemenangan dan title...yg penting mereka nak gah dengan gelaran kelab terkaya la .... kelab paling berpengaruh laa... semangat bola sepak dah hilang...mcm nak glamer je..dikumpul bintang2 dunia...tapi xboleh nak beraksi sbb ramai sangat star..
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Tue Jun 02, 2009 2:28 pm

c2d wrote:
zerotech wrote:
bagi zero la.. kelab real ni bagus tapi akan menjadi tak bagus atau mimpi ngeri pada player..
sbbnyer, ramai star yg tak menjadi biler masuk dalam team ni masing2 bergelut utk menonjol kan diri dalam team
aleh aleh duk kat bangku simpanan kene peram dek couch tau2 jer dah jual.. jual plak 2 3 kali ganda harga dorang beli player tu,bisnes.....
Yg nampak ketara biler player england masuk... silap silap boleh bungkus karier dorang,rasanyer mmg player england tak leh ikut cara org spanyol main kot...


ps-offtopic ker zero nih???

selagi berkisar pasal sukan..mmg xoff topix la sifoo.....ade kebenarannya...skang ni real mcm xberminat ttg kemenangan dan title...yg penting mereka nak gah dengan gelaran kelab terkaya la .... kelab paling berpengaruh laa... semangat bola sepak dah hilang...mcm nak glamer je..dikumpul bintang2 dunia...tapi xboleh nak beraksi sbb ramai sangat star..

sama mcm pendapat den gak...ape yg den nmpak kat Real MAdrid FC ni...mereka cuma gah sebagai team yg ramai star2...pendapatan kelab pun lbih byak datang dari populariti pemain.Dari segi ekonomi kelab mmg satu strategi yg terbaikk..tpi lau kite pndang dari segi Art Of Football...mungkin ade kurang nyer...mcm kate bro c2d laa...ramai sangat star...bila ramai sangat star..kurang semangat kesukanan..smua star penting kan duit...siapa jaringkan gol..dapat bonus besar..so..jadinyer...semua berebut nak jaringkan goll...tpi permainan berpasukan entekkk....heheeee....pade pndapat den je laa....jgn la terasa k...

ape2 hal...kite tgok jela nasib Ronaldo kat sane mcm mane...sbb pade den..Ronaldo mmg permain yg full of skill...
kaki mcm lipas kudung...boleh juling mata dibuat nyer...hehehee....


TAHNIAH TAHNIAH

_________________
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Tue Jun 02, 2009 2:29 pm

Nak tanye laa skit...korang minat tgok Badminton ker...Super Series terbuka Singapore da mula skang nii...mcm best je tgok Lin Dan rentap ngan Chong Wei..hehehehe.....

_________________
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Thu Jun 11, 2009 8:36 am

SAH!! KAKA dah jadi milik real.....kini pemburuan Ronaldo plak... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Thu Jun 11, 2009 4:08 pm

kalau tak silap bkn dia penah ckp ke dia takkan tggl kan ac milan hanya kerana wang dan dia main bola bkn kerana wang, dia syg kan ac bla...bla..bla...
skang apa dah jadi? Very Happy Laughing
perpidahan yg kedua termahal selepas zidane

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Thu Jun 11, 2009 8:43 pm

zerotech wrote:
kalau tak silap bkn dia penah ckp ke dia takkan tggl kan ac milan hanya kerana wang dan dia main bola bkn kerana wang, dia syg kan ac bla...bla..bla...
skang apa dah jadi? Very Happy Laughing
perpidahan yg kedua termahal selepas zidane

biase la bro....duit pnyer penangan.....dia ckp mcm tuu smua cuma nak naik kan harga jerk........demand la katakan.....
moneyyy moneyyy moneyyy moneyyy

_________________
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri Jun 12, 2009 12:26 am

Dia cakap, dia mintak nasihat dari david beckham....so beckham bgtau, madrid adalah tempat paling sesuai nak kembangkan bakat...Selain tu Kaka jugak bgtau dia nak tolong AC dari masalah kewangan...
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri Jun 12, 2009 12:32 am

ThePorter wrote:
zerotech wrote:
kalau tak silap bkn dia penah ckp ke dia takkan tggl kan ac milan hanya kerana wang dan dia main bola bkn kerana wang, dia syg kan ac bla...bla..bla...
skang apa dah jadi? Very Happy Laughing
perpidahan yg kedua termahal selepas zidane

biase la bro....duit pnyer penangan.....dia ckp mcm tuu smua cuma nak naik kan harga jerk........demand la katakan.....
moneyyy moneyyy moneyyy moneyyy
hehehe......betul tu bro....walau ape pun..mestilah duit....sape xmau duit...
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri Jun 12, 2009 12:59 am

c2d wrote:
Dia cakap, dia mintak nasihat dari david beckham....so beckham bgtau, madrid adalah tempat paling sesuai nak kembangkan bakat...Selain tu Kaka jugak bgtau dia nak tolong AC dari masalah kewangan...

wah!! mulia sggh hati Kaka..
zero ada baca kat mana ntah.. metro kot, dia sebenarnya buta warna gitu.. hebat sungguh kaka nih... king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri Jun 12, 2009 2:44 am

zerotech wrote:
c2d wrote:
Dia cakap, dia mintak nasihat dari david beckham....so beckham bgtau, madrid adalah tempat paling sesuai nak kembangkan bakat...Selain tu Kaka jugak bgtau dia nak tolong AC dari masalah kewangan...

wah!! mulia sggh hati Kaka..
zero ada baca kat mana ntah.. metro kot, dia sebenarnya buta warna gitu.. hebat sungguh kaka nih... king
hehehehe...sejauh mana mulia tu kawan tak tau lah...tapi main reason dia mmg duit la..
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Fri Jun 12, 2009 8:11 pm

c. ronaldo pun dah kene beli dek madrid.... yuran perpindahan yg termahal sekali.. mengalah kan zidane...
lepas ni zero nak tgk sapa plak jadi ayam tambatan MU yg baru???? sapa yg menganti kan jersi legendary no 7 tuh????

errr.. zero nak tanya apa kene mengene bola sepak dengan ketinggian paras laut??? errr.. boleh menyebab kan player gayat nak sepak bola ker??? Question Question

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Sat Jun 13, 2009 3:58 am

zerotech wrote:
c. ronaldo pun dah kene beli dek madrid.... yuran perpindahan yg termahal sekali.. mengalah kan zidane...
lepas ni zero nak tgk sapa plak jadi ayam tambatan MU yg baru???? sapa yg menganti kan jersi legendary no 7 tuh????

errr.. zero nak tanya apa kene mengene bola sepak dengan ketinggian paras laut??? errr.. boleh menyebab kan player gayat nak sepak bola ker??? Question Question
hehehehe......rekod perpindahan Zidane dah dipecahkan.....latest info, David Villa pon dah jadi milik Madrid....hehehehe
Ketinggian paras laut ni penting...sbb kalau xselesa ngan suasana dia, mmg xbley nak main elok2.....ada satu tempat yg Brazil mesti kalah kalau main kat situ..tak ingat dah;;
Back to top Go down
View user profile
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Sat Jun 13, 2009 11:23 am

c2d wrote:
zerotech wrote:
c. ronaldo pun dah kene beli dek madrid.... yuran perpindahan yg termahal sekali.. mengalah kan zidane...
lepas ni zero nak tgk sapa plak jadi ayam tambatan MU yg baru???? sapa yg menganti kan jersi legendary no 7 tuh????

errr.. zero nak tanya apa kene mengene bola sepak dengan ketinggian paras laut??? errr.. boleh menyebab kan player gayat nak sepak bola ker??? Question Question
hehehehe......rekod perpindahan Zidane dah dipecahkan.....latest info, David Villa pon dah jadi milik Madrid....hehehehe
Ketinggian paras laut ni penting...sbb kalau xselesa ngan suasana dia, mmg xbley nak main elok2.....ada satu tempat yg Brazil mesti kalah kalau main kat situ..tak ingat dah;;

wah..borong sakan real madrid kali nii...tpi x mustahil kalau real nak borong sakan player2 yg da memg star...coz...Kelab Terkaya tu....mungkin tahun depan Real ada target nak memenangi byak Piala kot...
Ape yang Porter nmpak...Real beli 2 player ni..kne dengan harga...player yg memang berbakat besar dalam bola sepak ...player yg boleh menaikkan nama Real sbagai kuasa BOla Sepak seperti dulu...bukan kerana populariti...mcm beckam tu dlu...

_________________
Back to top Go down
View user profile
c2d
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 128
Equity USD : 3602
Thanks : 2
Join date : 2009-04-25
Location : Kuantan

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Sat Jun 13, 2009 12:35 pm

ThePorter wrote:


wah..borong sakan real madrid kali nii...tpi x mustahil kalau real nak borong sakan player2 yg da memg star...coz...Kelab Terkaya tu....mungkin tahun depan Real ada target nak memenangi byak Piala kot...
Ape yang Porter nmpak...Real beli 2 player ni..kne dengan harga...player yg memang berbakat besar dalam bola sepak ...player yg boleh menaikkan nama Real sbagai kuasa BOla Sepak seperti dulu...bukan kerana populariti...mcm beckam tu dlu...

David villa dah dapat...skang ni tengah AIM Frank ribery...
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   Sun Jun 21, 2009 3:00 pm

F1 dah nak bungkus???? tak syok la mcm nih.. dorang pakat2 nak buat lein nak letak nama apa plak?? F2?? heeeee Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...   

Back to top Go down
 
JOM BERBUAL MENGENAI SUKAN.....Majulah Diri Kerana Sukan...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Listing on Diri Savi Board
» CSE’s ‘Diri Savi’ Board listing rules changed
» Listing @ Diri Savi Board
» Means By Default Board & Diri Sarvi Board?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Your first category :: BERCELOTEH-
Jump to: