Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Thu Jun 25, 2009 6:18 pm

bleh apply jadi sahabat csr100 bro.. just klik kat tulisan sahabat csr100 warna kuning kat bawah sekali kat main page..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
wanlan
New Trader
New Trader


Posts : 22
Equity USD : 767
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Location : Pasir Berdengung,Johor

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Thu Jun 25, 2009 6:53 pm

zerotech wrote:
bleh apply jadi sahabat csr100 bro.. just klik kat tulisan sahabat csr100 warna kuning kat bawah sekali kat main page..

You haven't got the rights to access this page
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Thu Jun 25, 2009 6:57 pm

mmg tak boleh kalau tak jadi ahli kelab atau sahabat csr 100..
ahli dah penuh tapi bleh apply sahabat csr100..
pergi kat main page.. kat bawah sekali ada tulis sahabat csr100 berwarna kuning..
klik kat situ lepas tu join group...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
wanlan
New Trader
New Trader


Posts : 22
Equity USD : 767
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Location : Pasir Berdengung,Johor

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Thu Jun 25, 2009 7:00 pm

zerotech wrote:
mmg tak boleh kalau tak jadi ahli kelab atau sahabat csr 100..
ahli dah penuh tapi bleh apply sahabat csr100..
pergi kat main page.. kat bawah sekali ada tulis sahabat csr100 berwarna kuning..
klik kat situ lepas tu join group...

mmg xbole...aku dah klik...xpe la...lek2 je sudah Laughing
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Thu Jun 25, 2009 7:03 pm

ai.. dah klik jadi apa?
zero klik ok jer..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
wanlan
New Trader
New Trader


Posts : 22
Equity USD : 767
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Location : Pasir Berdengung,Johor

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Thu Jun 25, 2009 7:05 pm

zerotech wrote:
ai.. dah klik jadi apa?
zero klik ok jer..

klik kat home ok...pastu g kat bawak ade tolisan wane kuning kan...pastu nieh dia tulis

Error

You haven't got the rights to access this page
Back to top Go down
View user profile
kelapabali
New Trader
New Trader


Posts : 4
Equity USD : 140
Thanks : 0
Join date : 2009-06-08

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Fri Jun 26, 2009 11:00 am

wanlan wrote:
zerotech wrote:
ai.. dah klik jadi apa?
zero klik ok jer..

klik kat home ok...pastu g kat bawak ade tolisan wane kuning kan...pastu nieh dia tulis

Error

You haven't got the rights to access this page

huhuhu...aku pun sama x leh nak access.. guna link yg diberi melalui email pun sama..
Back to top Go down
View user profile
wanlan
New Trader
New Trader


Posts : 22
Equity USD : 767
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Location : Pasir Berdengung,Johor

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Fri Jun 26, 2009 11:29 am

kelapabali wrote:
wanlan wrote:
zerotech wrote:
ai.. dah klik jadi apa?
zero klik ok jer..

klik kat home ok...pastu g kat bawak ade tolisan wane kuning kan...pastu nieh dia tulis

Error

You haven't got the rights to access this page

huhuhu...aku pun sama x leh nak access.. guna link yg diberi melalui email pun sama..

same ke?kita serupa....heee...tp sy dah bole stat bace2 info sket dalam website nieh
Back to top Go down
View user profile
kelapabali
New Trader
New Trader


Posts : 4
Equity USD : 140
Thanks : 0
Join date : 2009-06-08

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Fri Jun 26, 2009 11:35 am

uiks ko dah berjaya access ke ?
Back to top Go down
View user profile
wanlan
New Trader
New Trader


Posts : 22
Equity USD : 767
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Location : Pasir Berdengung,Johor

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Fri Jun 26, 2009 11:36 am

kelapabali wrote:
uiks ko dah berjaya access ke ?

tempat nak belajar...tp jgn risau la sabar jela...bole punye la
Back to top Go down
View user profile
gym_midas
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 61
Equity USD : 606
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21
Location : BATU PAHAT

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Fri Jun 26, 2009 6:32 pm

kelapabali wrote:
uiks ko dah berjaya access ke ?


saya dah upgradekn id bro dan wanlan ke sahabat kelab CSR100.......perasan tak id dah berwarna oren......... TAHNIAH

_________________
to break a prison in me
Back to top Go down
View user profile http://gymmidas.blogspot.com/
wanlan
New Trader
New Trader


Posts : 22
Equity USD : 767
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Location : Pasir Berdengung,Johor

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Fri Jun 26, 2009 6:34 pm

gym_midas wrote:
kelapabali wrote:
uiks ko dah berjaya access ke ?


saya dah upgradekn id bro dan wanlan ke sahabat kelab CSR100.......perasan tak id dah berwarna oren......... TAHNIAH

thanks bro mod COOL
Back to top Go down
View user profile
conturix
New Trader
New Trader


Posts : 2
Equity USD : 70
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Age : 29
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Sat Jun 27, 2009 2:20 am

Kepada bro mod, bile sy blh access sahabat csr100?
Back to top Go down
View user profile
kelapabali
New Trader
New Trader


Posts : 4
Equity USD : 140
Thanks : 0
Join date : 2009-06-08

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Sat Jun 27, 2009 11:26 am

gym_midas wrote:
kelapabali wrote:
uiks ko dah berjaya access ke ?


saya dah upgradekn id bro dan wanlan ke sahabat kelab CSR100.......perasan tak id dah berwarna oren......... TAHNIAH

bro mod, still x leh access ruang sahabat kelab csr100 la...
Back to top Go down
View user profile
wanlan
New Trader
New Trader


Posts : 22
Equity USD : 767
Thanks : 0
Join date : 2009-06-24
Location : Pasir Berdengung,Johor

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Sat Jun 27, 2009 1:04 pm

kelapabali wrote:
gym_midas wrote:
kelapabali wrote:
uiks ko dah berjaya access ke ?


saya dah upgradekn id bro dan wanlan ke sahabat kelab CSR100.......perasan tak id dah berwarna oren......... TAHNIAH

bro mod, still x leh access ruang sahabat kelab csr100 la...

name bro dah kuning tu...dah jadik sahabat kelab csr100 la tu
Back to top Go down
View user profile
car-tok
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 35
Thanks : 0
Join date : 2009-05-03

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Sun Aug 30, 2009 2:56 am

tuan admin,

nk jadi shabat CSR100 blh lg ke?

nk jadi ahli nampak mcm dh xder peluang je ...hehehhe

tima kasih
Back to top Go down
View user profile
urikss
New Trader
New Trader


Posts : 1
Equity USD : 35
Thanks : 0
Join date : 2012-10-24
Age : 54
Location : Jombang Jatim

PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   Thu Oct 25, 2012 9:57 pm

Tolong bgm dan dimana saya bs mendownload Template CSR100???
Terima kasih
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100   

Back to top Go down
 
Kepada members yang blum jadi ahli kelab csr100
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» The Treehouse Members
» Colombo Stock Exchange Poll - Open for SLEF Members
» five Parliament Members Going to Jump from Government to MS
» $200 Million Went to House Members to Pass Fast Track
» Milanka Price Index

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: KELAB CSR100 :: PERTANYAAN & PERMOHONAN-
Jump to: