Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
abangG
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 91
Equity USD : 1999
Thanks : 2
Join date : 2009-04-21

PostSubject: SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator   Sun May 17, 2009 9:10 pm

Sila Download disini.. Sniperfox EA (minum111)

Gunakan Scalper system hanya di pair EURCHF, EURGBP, GBPCHF, USDCAD timeframe M1, M5 atau M15.

Setelah download.. sila paste:-
scalper EA .ex4 -metatrader/experts
Price action bar V2.ex4 -metatrader/expert/indicators
EA.dll - metatrader/expert/libraries

Setelah itu, klik dan masukkan indikator dan ea tersebut di mana2 pair yg sebutkan diatas.
TQ.


p/s: aku pong blum pakai lg EA nie.. same2 lah kite try untuk menghilangkan kebosanan di masa lapang HELLO

_________________
Forex4you




Last edited by abangG on Wed May 27, 2009 8:58 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.studyalongthepip.blogspot.com
sputra
Power Trader
Power Trader
avatar

Posts : 85
Equity USD : 1996
Thanks : 6
Join date : 2009-04-22
Age : 41
Location : Langkawi

PostSubject: Re: SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator   Sun May 17, 2009 9:23 pm

abangG wrote:
Sila Download disini.. Sniperfox EA (minum111)

Gunakan Scalper system hanya di pair EURCHF, EURGBP, GBPCHF, USDCAD timeframe M1, M5 atau M15.

Setelah download.. sila paste:-
scalper EA .ex4 -metatrader/experts
Price action bar V2.ex4 -metatrader/expert/indicators
EA.dll - metatrader/expert/libraries

Setelah itu, klik dan masukkan indikator dan ea tersebut di mana2 pair yg sebutkan diatas.
TQ.


p/s: aku pong blum pakai lg EA nie.. same2 lah kite try untuk menghilangkan kebosanan di masa lapang HELLO

Hang ni hari minggu pun bosan?!!.. mesti tak sabar nak tunggu senin utk trade neh.. 2 x 5 ngan ako..he heh he KETAWA
Back to top Go down
View user profile
 
SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mô hình giao dịch Forex Price Action
» Simple Moving Average (SMA)
» Allow Price Action to Show You a Clear Opportunity In FX
» Can Anyone Explain How Tea Auction Price Affect To Share?
» price of MILK - what impact on LMF

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: FOREX :: EXPERT ADVISORS-
Jump to: