Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share | 
 

 Salam ALL......

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
SambaFX
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 54
Equity USD : 638
Thanks : 7
Join date : 2009-04-21
Age : 45
Location : negeri atas angin

PostSubject: Re: Salam ALL......   Thu Apr 30, 2009 12:10 am

apsal supi aja yer ?? THINKINGGG THINKINGGG
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Fri May 01, 2009 9:54 pm

Salam all...

Minta maaf banyak2 sbb lambat reply..

Untuk Thanks gunakan butang + dan untuk remove thanks -

TQ.
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Fri May 01, 2009 10:04 pm

Admin wrote:
Salam all...

Minta maaf banyak2 sbb lambat reply..

Untuk Thanks gunakan butang + dan untuk remove thanks -

TQ.





Misteri dah terjawab Laughing .......itu rupanya FUNGSI butang + dan - ...........TQVM Tuan Admin COOL COOL




P/s : Kalau dapat di tukar butang + kepada THANKS rasanya lagi bagus macam kat CG.....so kita tahu siapa yang ucapkan THANKS & untuk post apa. Atau mmgn dah ada maklumat tu....cuma saya tak tahu cari?? THINKINGGG
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Fri May 01, 2009 10:41 pm

JGV100 wrote:
Admin wrote:
Salam all...

Minta maaf banyak2 sbb lambat reply..

Untuk Thanks gunakan butang + dan untuk remove thanks -

TQ.





Misteri dah terjawab Laughing .......itu rupanya FUNGSI butang + dan - ...........TQVM Tuan Admin COOL COOL




P/s : Kalau dapat di tukar butang + kepada THANKS rasanya lagi bagus macam kat CG.....so kita tahu siapa yang ucapkan THANKS & untuk post apa. Atau mmgn dah ada maklumat tu....cuma saya tak tahu cari?? THINKINGGG

Minta maaf tuan... setelah saya semak.. butang tu tidak boleh ditukar dan tidak ada paparan thanked by... itu laa masalahnye tuan... confused
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 12:35 am

Admin wrote:


Minta maaf tuan... setelah saya semak.. butang tu tidak boleh ditukar dan tidak ada paparan thanked by... itu laa masalahnye tuan... confused




Mungkinkah ini di sebabkan ianya FREE WEBSITE? THINKINGGG




Nampaknya problem minggu lepas dah tak ada Tuan Admin . So far semuanya berjalan lancar aja . Kira OKlah kan untuk permulaan ni. COOL COOL COOL




So perbincangan kita dgn WEBMASTER tu, kita KIV dulu ke Tuan Admin? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 12:38 am

JGV100 wrote:





Mungkinkah ini di sebabkan ianya FREE WEBSITE? THINKINGGG




Nampaknya problem minggu lepas dah tak ada Tuan Admin . So far semuanya berjalan lancar aja . Kira OKlah kan untuk permulaan ni. COOL COOL COOL




So perbincangan kita dgn WEBMASTER tu, kita KIV dulu ke Tuan Admin? Very Happy

Perbincangan kita dgn webmaster tu akan tetap d jalankan... sedang menunggu mase yang sesuai tuan.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 12:50 am

Admin wrote:




Perbincangan kita dgn webmaster tu akan tetap d jalankan... sedang menunggu mase yang sesuai tuan.. Smile




OK.......saya sentiasa ready ......anytime aja.....just give me a call/sms/pm PLEASE





Nak tanya sikit boleh tuan Wink Wink Wink


Kat tempat tuan berkerja tu.......boleh buat/order letterhead / namecard / invoice /payment voucher etc. tak? THINKINGGG
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 12:53 am

JGV100 wrote:


OK.......saya sentiasa ready ......anytime aja.....just give me a call/sms/pm PLEASE





Nak tanya sikit boleh tuan Wink Wink Wink


Kat tempat tuan berkerja tu.......boleh buat/order letterhead / namecard / invoice /payment voucher etc. tak? THINKINGGG

Ooo kt tempat sye bekerja tu mmg buat printing.. tapi khas untuk labelling.. klu yang mcm tuan maksudkan tu percetakan offset kt tempat saya tak ade.. Im sorry... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 1:02 am

Admin wrote:




Ooo kt tempat sye bekerja tu mmg buat printing.. tapi khas untuk labelling.. klu yang mcm tuan maksudkan tu percetakan offset kt tempat saya tak ade.. Im sorry... Crying or Very sad




Ok....no problem. ...Just Asking ....TQVM Tuan COOL




Apa khabar Tuan Presiden kita? Dah sembuh dari DEMAM ke ? THINKINGGG




Yang lain2 mana yek? Cikgu Samba, Bro Speed, Miss Yatt dll......semuanya TAK SIHAT juga ke? Surprised Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 1:04 am

JGV100 wrote:



Ok....no problem. ...Just Asking ....TQVM Tuan COOL




Apa khabar Tuan Presiden kita? Dah sembuh dari DEMAM ke ? THINKINGGG




Yang lain2 mana yek? Cikgu Samba, Bro Speed, Miss Yatt dll......semuanya TAK SIHAT juga ke? Surprised Very Happy

Tuan presedente dan yg lain tu saya kurang pasti... mintak2 sihat sejahtera.....
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
bujut_EF
New Trader
New Trader


Posts : 4
Equity USD : 4
Thanks : 0
Join date : 2009-05-03

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 6:24 pm

salam to all....

tumpang lalu..... Wink
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sun May 03, 2009 10:00 pm

bujut_EF wrote:
salam to all....

tumpang lalu..... Wink




Jangan tumpang lalu aja BOSS.........macam2 ada kat sini......macam2 boleh tumpang kerana " KELAB CSR100 adalah Ruang Perbincangan Forex Anda " ......tapi kenalah jadik AHLI BERDAFTAR.......nak jadik AHLI BERDAFTAR sila rujuk kepada thread yang berkenaan. Have a nice day. HELLO
Back to top Go down
View user profile
gym_midas
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 61
Equity USD : 606
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21
Location : BATU PAHAT

PostSubject: Re: Salam ALL......   Mon May 04, 2009 12:06 pm

Admin wrote:
JGV100 wrote:



Ok....no problem. ...Just Asking ....TQVM Tuan COOL




Apa khabar Tuan Presiden kita? Dah sembuh dari DEMAM ke ? THINKINGGG




Yang lain2 mana yek? Cikgu Samba, Bro Speed, Miss Yatt dll......semuanya TAK SIHAT juga ke? Surprised Very Happy

Tuan presedente dan yg lain tu saya kurang pasti... mintak2 sihat sejahtera.....




Kalau ikut temperature dah tak domam....tapi border line 36.9celcius........masih lagi batuk-batuk..... Embarassed

mintak maap berbanyak tk online sepenuhnya minggu lepas........

_________________
to break a prison in me
Back to top Go down
View user profile http://gymmidas.blogspot.com/
bujut_EF
New Trader
New Trader


Posts : 4
Equity USD : 4
Thanks : 0
Join date : 2009-05-03

PostSubject: Re: Salam ALL......   Tue May 05, 2009 8:12 pm

JGV100 wrote:
bujut_EF wrote:
salam to all....

tumpang lalu..... Wink




Jangan tumpang lalu aja BOSS.........macam2 ada kat sini......macam2 boleh tumpang kerana " KELAB CSR100 adalah Ruang Perbincangan Forex Anda " ......tapi kenalah jadik AHLI BERDAFTAR.......nak jadik AHLI BERDAFTAR sila rujuk kepada thread yang berkenaan. Have a nice day. HELLO

tq sifu...

COOL
Back to top Go down
View user profile
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: Salam ALL......   Wed May 06, 2009 1:34 am

kita minum dulu.... huhuu.. (minum111)
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
ThePorter
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 133
Equity USD : 2170
Thanks : 4
Join date : 2009-04-22

PostSubject: Re: Salam ALL......   Wed May 06, 2009 2:30 am

jemput minum.....sila2.......
(makanbbq)

_________________
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Thu May 07, 2009 11:47 pm

APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE Tuan Admin.




Semakin Canggih Website KELAB CSR100.........ada kat UNIVERSE tu COOL COOL COOL



Cadangan saya : CSR100 Simply Profitable yang kat bawah tu rasanya elok di buang kerana dalam system solar tu dah ada. (maksud saya yg atas Ruang Perbincangan Forex Anda). Apa pandangan Tuan ? Jika cadangan saya tak ok ....sila abaikan aja. Smile



P/s : Siggy grafik Tuan Admin & ThePorter meriah sungguh. Jeles pulak saya. Apa kata Tuan Admin buatkan satu untuk saya. TQVM HELLO
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Fri May 08, 2009 12:08 am

JGV100 wrote:
APPLAUSE APPLAUSE APPLAUSE Tuan Admin.




Semakin Canggih Website KELAB CSR100.........ada kat UNIVERSE tu COOL COOL COOL



Cadangan saya : CSR100 Simply Profitable yang kat bawah tu rasanya elok di buang kerana dalam system solar tu dah ada. (maksud saya yg atas Ruang Perbincangan Forex Anda). Apa pandangan Tuan ? Jika cadangan saya tak ok ....sila abaikan aja. Smile



P/s : Siggy grafik Tuan Admin & ThePorter meriah sungguh. Jeles pulak saya. Apa kata Tuan Admin buatkan satu untuk saya. TQVM HELLO

Baik boss... HELLO

Boss nak siggy yg mengambarkan ape ek.. CROMOK ke..?


Tapi ade nampak watermark ckit tu.. biase laa.. software trailll.. BIGCRY

_________________
Forex4you
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Fri May 08, 2009 12:45 am

Admin wrote:




Baik boss... HELLO

Boss nak siggy yg mengambarkan ape ek.. CROMOK ke..?


Tapi ade nampak watermark ckit tu.. biase laa.. software trailll.. BIGCRY




CROMOK pun ok.... ROCK + THRASH COOL


ataupun


CROMOK + KELAB CSR100 HELLO



TQVM Tuan Admin yang BAIK HATI.......jasamu sentiasa di kenang. Bila2 ada FREE....JOM (makanbbq) & (minum111)
Back to top Go down
View user profile
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sat May 09, 2009 1:25 am

Admin wrote:





Baik boss... HELLO

Boss nak siggy yg mengambarkan ape ek.. CROMOK ke..?


Tapi ade nampak watermark ckit tu.. biase laa.. software trailll.. BIGCRY





CUN betul Siggy saya ......hasil usaha & kreativiti Tuan Admin (a++++) (a++++) (a++++)



Jutaan Terima Kasih Tuan. Kalau dapat di guna pada siggy kat thread TEKNIK CSR100 di CG memang gempak dan meriah ni COOL COOL

_________________

Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Sat May 09, 2009 1:46 am

JGV100 wrote:
Admin wrote:





Baik boss... HELLO

Boss nak siggy yg mengambarkan ape ek.. CROMOK ke..?


Tapi ade nampak watermark ckit tu.. biase laa.. software trailll.. BIGCRY





CUN betul Siggy saya ......hasil usaha & kreativiti Tuan Admin (a++++) (a++++) (a++++)



Jutaan Terima Kasih Tuan. Kalau dapat di guna pada siggy kat thread TEKNIK CSR100 di CG memang gempak dan meriah ni COOL COOL

Same2 tuan....

Cume ade watermark tu yg kacoo ckit tu.. sorry..

_________________
Forex4you
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: Salam ALL......   Mon May 11, 2009 1:00 am

waa... tuan admin...

zero nak jugak siggy mcm tu....

nak buat sendiri tak pandai.... PLEASE PLEASE
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 84
Equity USD : 1186
Thanks : 3
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Mon May 11, 2009 1:01 am

zerotech wrote:
waa... tuan admin...

zero nak jugak siggy mcm tu....

nak buat sendiri tak pandai.... PLEASE PLEASE

Insyaallah bole....

Bro nak tema yg mcm mane...?

_________________
Forex4you
Back to top Go down
View user profile http://csr100profittraders.4rumer.com
zerotech
High Skilled Trader
High Skilled Trader
avatar

Posts : 150
Equity USD : 2704
Thanks : 2
Join date : 2009-04-22
Location : Di Mana Kaki Ku Melangkah

PostSubject: Re: Salam ALL......   Mon May 11, 2009 1:33 am

caya la tuan admin..
zero tak kesah apa tema sekali pun..
org dh nak bagi kiter terima jer... COOL
Tuan Admin memang rock tu.. (a++++)
Back to top Go down
View user profile http://zerotech-personal.blogspot.com
JGV100
Master Sifu
Master Sifu
avatar

Posts : 246
Equity USD : 4771
Thanks : 31
Join date : 2009-04-21

PostSubject: Re: Salam ALL......   Mon May 11, 2009 1:43 am

Admin wrote:
JGV100 wrote:
Admin wrote:





Baik boss... HELLO

Boss nak siggy yg mengambarkan ape ek.. CROMOK ke..?


Tapi ade nampak watermark ckit tu.. biase laa.. software trailll.. BIGCRY





CUN betul Siggy saya ......hasil usaha & kreativiti Tuan Admin (a++++) (a++++) (a++++)



Jutaan Terima Kasih Tuan. Kalau dapat di guna pada siggy kat thread TEKNIK CSR100 di CG memang gempak dan meriah ni COOL COOL

Same2 tuan....

Cume ade watermark tu yg kacoo ckit tu.. sorry..




Tuan Admin........napa siggy saya kejab ada kejab tak ada??? Macam Biskut Pulak THINKINGGG

_________________

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam ALL......   

Back to top Go down
 
Salam ALL......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Your first category :: BERCELOTEH-
Jump to: